på lördag....

jo, på lördag ska jag, och två kompisar gå på bio själva, ska bli så kul! vi ska äta där efter och kanske slukar en glass eller två:) har ni nåt roligt på gång, kommentera gärna!kram er bloggare ebba


hur kunde detta hända??:(

jag lovade att jag aldrig skulle lämna dig, men jag visste att det skulle hända!
du var den bästa som någonsin funnits, du var snäll, gullig, eller ur gullig! så varför, du hann inte ens bli ett. saknar dig så, min kära lilla brorsan. det fanns just bara du just då. det finns så mycket  du aldrig fick se, och det finns så många du aldrig fick träffa, och alla saknar dig! varför skulle du lämna mig just då, allt var ju så bra. jag satt framför teven, när jag fick höra att du var borta, jag blev alldeles, ja, jag vet inte riktigt vad jag blev, men jag skrek, och slängde mig i sängen och grät, jag saknar dig så! kram, din lilla sötnos


men.. ska jag inte va trött?

jag var uppe jätte länge i går (29/1-2011). jag var på kalas hos min kusin, hon fyllde 4. hon ville va med mig hela tiden, snacka om jobbigt! men när jag vaknade på morgonen så sov alla men jag var inte ens trött. lite konstigt tycker man väl :). i dag så kanske jag ska åka och bada med min kompis, kul! vill ni ha några tips vad ni kan göra på vintern? här kommer några! 1, åka och bada inomhus. 2, va med kompisar. 3. bygg snökojor ute. 4, göra ett party för alla dina vänner. det var några förslag man kan göra, ni har säkert fler men det här var i alla fall några! kram er bloggare ebba

SOMMAR!!

JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!!!!

hjälp!!!!

vi behöver fler som läser bloggen. har inga just nu:(. vi vill ju att ni skriver kommentarer, går in på bloggen, så snälla. om du gillar vår blogg (och om du inte gillar den) så ge oss tips på vad vi ska göra! snälla.kram era bloggare!

party i går!

hej, i fredags (14/1-2011) hade jag party! det var skoj, nästan alla sov över till lördagen (15/1-2011). några av kompisarna sov i mina brorsors rum, jag och några andra i mitt rum! dom som sov i mitt rum somna vid ett. dom som låg vid mina brorsors rum somna vid tre, fyra. stackars min mamma, som har sängen precis intill brorsornas rum! hon var jätte trött på morgonen. men det kan jag förstå! jag och mina kompisar som låg i mitt rum vakna nåt vid sju och var jätte pigga! vi gick upp flera gånger för att kolla om dom andra sov, och det gjorde dom. när klockan var nåt vid åtta tog vi ballongerna som hamnat i mitt rum och gick och kasta dom på våra kompisar. när dom inte vakna tände vi lampan och börja spela fotbolls spelet där dom låg och sov:). dom tyckte det var rätt så jobbigt men vi gav oss inte. till slut fick vi upp dom. i dag ( 16/1-2011) så vakna jag rätt så tidigt. alla andra sov så jag tänckte läsa lite. och det gjorde jag, men sen kom min pappa in till mig och sa att klocka var nio. då gick jag upp! så, nu har ni fått höra lite, kram er envisa bloggare ebba!


sommarn är skön, det är det inte bara jag som tycker:)

   nu är det i för sig vinter men jag älskar sommarn! man får bada och sola, äta glass och leka, man är ute mycket mer, man är med kompisar, man klättrar i träd, myser i solen, och självklart reser man bort! vad kan vara bättre? jo, att det är inte bara jag som älskar sommarn!

så himla söt, precis som alla andra!

så himla söt, eller hur! egenkligen har jag lagt in ganska många bilder, eller det är bara jag som har lagt in bilder, fast inte skon, den iden var inte min:). asså, det går ju inte att låta bli att älska dom här små djuren, varför? hur kan du ens fråga, titta själv, så förstår du nog!

Hittade så många söta djur!

här är ett av dom, se mer här nere!!!!

Så söt!

Så söt alltså! hur kan man inte måtstå den här voffsingen? det kan väl inte finnas sötare hundar på jorden, eller? jag kan inte fatta att det finns så söta hundar i världen, men det finns det! kolla själv!

Tja!

Tja! i dag har vi varit ute nästan hela dan! vi åkte i värsta långa backen, kul alltså! vill ni ha ett tips? ja, självklart! titta på twilight,det är den bästa filmen någonsin! kram era bloggare!

Måndag 3/1-2011

Hej

Nu är det Emelie!
Här kommer en bild på vilka jag kanske ska köpa.
kramisar Emelie

Hej!!!!!!!!!!!

Hej

det är Emelie och Ebba det är vi som har gjort den här bloggen!
vi är 10 år och bästa kompisar vi går i trean på söderbyskola.

ha det så bra så länge många kramar från era bloggare
Emelie och Ebba!!

RSS 2.0