kommentera!!!!!!!!


Gråt färdig!

i skolan är det en jätte snygg kille men det är ett stort problem jag vågar inte säga nåt jag är gråt färdig för jag var med honom och när jag kom hem börja gråta av glädje, nu sitter jag och Ebba och bloggar.




bildbomb på oss!


















...


Fabian

ska snart åka och rida Fabian väntar på bilen, ska rida med juloia
puss

trött?

ligger i sängen med min bärbaradator och bloggar. Astrött e jag men jag måste för jag ska åka till Fabian.
Fakta om Fabian:9 år, en polsk konik, busig, söt, klok, här kommer det en bild poå mig och Fabian!





port73=lyckås

=

vid 4 ska jag till port73 och handla på lyckås kanske. Med min faster Mia så ska jag åka till port73 ( hon rider också)


//Emelie


har varit hemma hos farmor....

har varit hemma hos farmor i dag ( lördag 23/4) !! det var jätte kul och vi åt jätte god mat och sen kom den jätte goda blåbärs pajen också, (självklart);):);) men sen kom det bästa, den stora favoriten ( trum virvel)...... PÅSKÄGGEN!!!! jag bara åt och åt, men sen titta min faster på min farmors dator och där stog det att vissa godisar är gjorda av krossade insekter och annat, tappa mat lusten ( eller godis lusten får jag väl lov att säga) direkt när jag hörde/ läste det på datorn!!:( jaja inget mer prat om krossade insektern utan här kommer några söta/ fina eller snygga påsk kläder! / ebba

( ps, sorry att jag hade med den söta lilla hunden men kunde inte låta bli;))


GLAD PÅSK!!!!

glad påsk! hoppas ni får en trevlig påsk;) vad ska ni göra i påsk, kanske bara vara hemma eller vara borta hos mormor och morfar? kommentera gärna vad ni ska göra! själv ska jag väl bara äta lite påsk lunch hos farmor och hos min farfar och låtsas farmor, annars vet jag inte vad jag ska göra! i dag i alla fall(fredag den 22/4) ska jag, min kompis och mina två brorsor gå glad påsk, hoppas vi får mycket godis:) GLAD PÅSK kram ebba!

har gjort världens sötaste kycklingar....

är ju snart påsk och har påsklov men i dag var jag på fritids på skolan. vi skulle ha påsk pyssel och jag gjorde världens sötaste kycklingar:) GLAD PÅSK!!!!

BILDBOMB!!!!


har dansat idag......

har dansat i dag!! brukar inte tycka det är så kul med alla uppvärmningar och alt tjafs, men i dag så bara körde jag på. det bästa med det var att vi snart har dansuppvisning och därför hinna träna mer om vi ska lära oss dansen, därför hoppade vi över uppvärmningarna och bara körde!!!  ska ha dans uppvisning i slutet av maj på fredrikabremer skolan!!!!!!!! men det absolut värsta med dansen är att vi har två veckor ledigt och efter dom här två veckorna ska vi kunna allt!!! hjälp mig, snälla!!!! kram eran bästa bloggare (och dansare) ebba!!!!!!

hej

min vecka 16

MÅNDAG:hopplektion med Fabian
TISDAG:stallet
ONSDAG:rida på vendelsö
TORSDAG:stallet
FREDAG:chilla
LÖRDAG:kompis
SÖNDAG:chilla'

Berätta om din vecka och komentera annars måste vi lägga ner bloggen:(
//Emelie

jag och min kusse Lucas(fem månader bara)


Snälla......


snälla KOMMENTERA KOMMENTERA!!!! har ingen lust att lägga ner bloggen, snälla...... kram från oss

snälla......

snälla sriv kommentarer och säg till vänner att denna blogg finns, annars kommer vi lägga ner den och det vill ingen av mig och emelie och du som läser detta vill inte heller det va??? snälla snälla snälla. vi behöver lite hjälp kan man säga, snälla hjälp!!!


TJA!!!!!

hej! sitter på skolan och bloggar med mina fantastiska läsare! har varit på rudan i dag! hade ganska kul, men när det börja rengna slutade det roliga, sen höll vi på att missa bussen vi skulle med, snacka om jobbigt!!!!! hoppas ni har de bra!!!! kram ebba

hejsan;D

Hej
Jag är i skolan och bloggar.
Min vecka 15.
MÅNDAG:Rida Fabian
TISDAG:Kompisar
ONSDAG:Rida på vendelsö ridskola
TORSDAG:Stallet
FREDAG:Centrum
LÖRDAG:Centrum
SÖNDAG:Stallet
/Emelie;D

RSS 2.0