hej!!

hej! vi behöver värkligen kommentarer och många som går in på bloggen så tipsa vänner, och hjälp till snälla! kram ebba och emelie! och föresten här kommer en pizap.com bild;)
photo edited for free at www.pizap.com

hej;););)

hej! i morgon är det ju midsommar afton! vad ska ni göra? kommentera! jag ska i alla fall dansa, ha kul och äta många jordgubbar;) kram ebba

äntligen....

äntligen är det sommar!!! det är sååå skönt!! ska ni göra ngt roligt i sommar??? kommentera och skriv! kram ebba! ps: själv ska jag sola bada och äta mycket glass!

hej....

hej! i dag (14/6) har jag och emelie haft skol avslutning! det var jätte kul! vi sjöng väldigt mycket;)! och eftersom jag är kamrat stödjare på min skola så jag fick gå fram och ta emot ett pris! det var sååå roligt! vi treor sjöng också en sång och texten kommer komma här nere om en liten stund, det är melodin till sol vind och vatten! det kommer säkert komma massa bilder från vår "kära" emelie! jaja! här kommer texten i alla fall!                                                                                                                                                    
MELODIN TILL SOL VIND OCH VATTEN!!!
vi har lärt oss om matte, om landskapens djur, vi har skrivit berättelser, och åkt skridsko tur! nobel var vårt tema, han uppfann ju krut, experiment på museet det var riktigt kul! vi har gjort massa prov nu, och kämpat väldigt hårt, och nu så är det dags för nya mål, nu är det tid för sommar och ett härligt lov! söderby skola det är dags att ta farväl, men vi börjar fyran och det är vårat skäl! söderby skola säger tack för alla ååååår, minnet kommer alltid att bestå! söderby skolan det är dags att ta farväl, men vi börjar fyran och det är vårat skäl, söder by skola säger tack för alla ååår, minnet kommer alltid att bestå! minnet kommer alltid att bestå!!!!






GLAD SOMMAR!!!

har varit på grönan igår....

 Twister

 lustigahuset

god natt!

är hemma hos ett par kompisar har varit på party hos Linnea


GRÖNAN!!


GRÖNA LUND!!

SKA HÄMTA UPP EBBA SNART OM CIRKA EN TIMME & DÅ SKA VI TILL GRÖNA LUND!! & ÅKA TWISTER DEN GÅR I 61/KM I TIMEN & MAN MÅSTE VARA 120 CM LÅNG MEN DET KLARAR JAG FÖR JAG ÄR 143,9 CM SÅ DET BLIR ÅK!!
LÄGGER IN BILDER PÅ GRÖNAN NÄR VI HAR KOMMIT HEM OM VI KOMMER HEM! KRAM!

 FIN ALLTSÅ FUL!!


hej...

hej! nu är det bestämt! i morgon ska jag och emelie till grönan! så kul! i går(torsdag) så fick min ena katt tösen två kattungar, domär så små!!! vi tror att det är en kille och en tjej! kram ebba

hej...

ska till grönan med Ebba ska bli roligt!

hej....

alldeles under det här inläget så står det om grönan, här kommer en bild!

tja....

sorry att jag inte har skrivit på ett tag men har varit lite upptagen!i dag i skolan har vi övat inför vår skolavslutning! dom lite mindre barnen sjöng antingen för snabbt eller för långsamt, jobbigt;) på lördag ska jag och emelie åka till grönalund, kommer bli så kul!!! emelie vill åka alla STORA, LÄSKIGA åk, men jag tror jag fegar ut lite grann;) ska ni göra något kul i helgen? kommentera! kram ebbba

Student!!

har precis varit på student håller på att ta bort sminket
puss och Godnatt


tja!

har inget att blogga om men jag vill att bloggen ska hållas igång just nu sitter jag  på msn och pratar med Rebecca!

vi!


Eric saade!


kommentera!


Hööks!

har varit på hööks idag blev två fynd, en man & svans borste & sailicon snoddar till man & svans! Har ett pressentkort som är 209 kr kvar!

NYA CONVERSE!!!!!!!!!!!!!!!!!










Dom här köpte jag på euro sko i Dalarna!



RSS 2.0