Love<3

Tjaba! Idag har jag varit på skolan och haft tråkigt som vanligt!! När jag kom hem tog jag en liten runda med två kompisar, tanken var att vi skulle springa lite, men vi gick för det mesta! Imorgon ska jag ha hemkunskap för första gången! Kul! Behöver fler som läser bloggen! Nu kommer dagens vill ha, kram!!


Heej<3

Hej bloggen! Snart blir det skola, men tänkte blogga lite innan jag går till bussen! Behöver fortfarande fler som läser bloggen, så läs på!! Dagens outfit idag är jeans, ett rosa linne med spets och en grå kofta med lite rosa spets! Bloggar troligen lite mer sen! Här kommer dagens vill ha:


Hej!

Det här blir ett snabbinlägg! åkte och hämtade datorn från mamma så skriver på den nu! har egentligen inget att skriva, skulle bara uppdatera lite innan skolan börjar imorrn! skriver kanske nåt litet imorrn! kram!!!!

Bloggen...<3

Hej, ville bara säga att om ni läser bloggen, så blir jag sjukt glad om ni fortsätter, det är jätte roligt! Kommentera gärna ganska mycket också! Jag ska svara på vissa kommentarer så fort jag kommer till mamma för där hemma ligger min dator just nu! Idag tror jag att det blir bio med pappa och brorsorna, men ska i alla fall skriva mer sen! Här kommer dagens vill ha:


Frågestund<3


Idag..<3

Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antagligen åka till Haninge centrum, försöker få tag i nån som vill följa med! Ikväll ska jag va barnvakt åt brorsorna, pappa ska va borta en liten stund! Vet inte riktigt om jag ska köpa nåt, får se! Ganska varmt ute idag, ska nog va ute en stund! Till lunch gör jag nog nåt hemma elr tar kanske en sallad eller nåt i Haninge centrum, om jag inte åker till Farsta! Aja, kram på er, Ebba<3


Gästinlägg!

Hejhej Ebbas blogg! Tänkte göra ett gästinlägg här! Jag heter Malin och går i samma skola som Ebba. Jag är alltså 11 och ska fylla 12 nästa år. Jag har en egen blogg och den heter tophorse.blo.gg! Besök den! Men nu måste jag sticka.
Hej då❤


Ebba<3Bebbe

Är med min bebbe, världens bästa vän! Älskar dig!!!!'


Första skoldagen!

Hej! Jag vet att jag inte har skrivit på länge, men blogg.se appen har inte funkat! Ja, idag var det första skoldagen! Aja, kram!


RSS 2.0