hej....

hej! i dag (14/6) har jag och emelie haft skol avslutning! det var jätte kul! vi sjöng väldigt mycket;)! och eftersom jag är kamrat stödjare på min skola så jag fick gå fram och ta emot ett pris! det var sååå roligt! vi treor sjöng också en sång och texten kommer komma här nere om en liten stund, det är melodin till sol vind och vatten! det kommer säkert komma massa bilder från vår "kära" emelie! jaja! här kommer texten i alla fall!                                                                                                                                                    
MELODIN TILL SOL VIND OCH VATTEN!!!
vi har lärt oss om matte, om landskapens djur, vi har skrivit berättelser, och åkt skridsko tur! nobel var vårt tema, han uppfann ju krut, experiment på museet det var riktigt kul! vi har gjort massa prov nu, och kämpat väldigt hårt, och nu så är det dags för nya mål, nu är det tid för sommar och ett härligt lov! söderby skola det är dags att ta farväl, men vi börjar fyran och det är vårat skäl! söderby skola säger tack för alla ååååår, minnet kommer alltid att bestå! söderby skolan det är dags att ta farväl, men vi börjar fyran och det är vårat skäl, söder by skola säger tack för alla ååår, minnet kommer alltid att bestå! minnet kommer alltid att bestå!!!!






GLAD SOMMAR!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-06-14 @ 20:26:44
Postat av: Monica

Vilken fin blogg ni har.Hoppas ni får ett jättehärligt sommarlov med mycket sol,bad och glassar.Kram Monica (Ebbas bonus farmor)

2011-06-14 @ 20:30:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0